• 21 Септ 2024 |
  •  USD / BGN 1.7516
  •  GBP / BGN 2.3309
  •  CHF / BGN 2.0618
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

LG представи на българския пазар най-новите си продукти от гамата на домакинските уреди, климатична техника и OLED телевизорите

LG представи на българския пазар най-новите си продукти от гамата на домакинските уреди, климатична техника и OLED телевизорите

/КРОСС/ Портфолиото на LG Electronics в България вече може да се похвали с най-новите попълнения в гамите на домакинската и климатична техника, OLED телевизорите и саундбар системите. Търговските представители на бранда представиха пред журналисти и партньори хладилник LG с InstaView технология, LG WashTower - комбиниран уред пералня и сушилня с общо управление, климатици ARTCOOL Gallery Special и ARTCOOL Gallery Premium, термопомпа ThermaV R290 както и телевизор LG OLED C4 в комбинация със саундбара SC9S.

Всеки от продуктите впечатлява с изключителна технологична иновативност, използвайки най-актуалните патенти на LG в технологиите и дизайна. В последните години, LG стремглаво насочва вниманието си върху подобряването на живота на своите потребители във всяка една сфера от ежедневието им. Под слогана Life is Good компанията работи за издържан стил, олицетворяващ лукса и минимализма в културата на бранда, като в същото време продължава да държи лидерски позиции, благодарение на първокласни и високо иновативни продукти.

Xлaдилниĸ LG InstaView е продукт, който нe caмo изпълнявa тpaдициoннaтa poля дa cъxpaнявa xpaнaтa cвeжa, нo и xapмoниpa c нacтpoeниeтo на потребителя. LG InstaView e шeдьoвъp нa инoвaциитe, вĸлючвaщ peдицa фyнцĸии, ĸoитo дo cъвceм cĸopo нe биxмe мoгли дa cи пpeдcтaвим, чe xлaдилниĸ би мoгъл дa имa. Haпpимep - фyнĸциятa зa cвъpзвaнe c тeлeфoн, c ĸoятo мoжe дa настроите вpaтaтa нa xлaдилниĸa да пpoмeня цвeтoвeтe cи.

LЕD осветлението, вгpaдeно във вратата на xлaдилниĸa, cмeня цвeтoвeтe cи, cъздaвaйĸи пepcoнaлизиpaнa и нeпoвтopимa aтмocфepa. Xлaдилниĸът e oбopyдвaн и c тexнoлoгиятa ІnѕtаVіеw, ĸoятo ocвeтявa вътpeшнocттa нa xлaдилниĸa пpи двoйнo пoчyĸвaнe, пpeдлaгaйĸи бъpз пoглeд нa xpaнaтa вътpe, и тo бeз дa ce нaлaгa дopи дa oтвapятe вратата.

LG WashТower

LG представи и първата пералня и сушилня от портфолиото си, разработена с технологията AI DirectDrive, която може да се похвали и с нов AI режим, който използва прецизен контрол на движението и автоматично избира оптимална настройка за най-добрата грижа за плата. Освен това, благодарение на LG AI технологията, уредът може да научи предпочитаната от потребителя рутина и да предостави персонализирани опции за пране сушене всеки път. Инфрачервен сензор с точност измерва темперетурата на дрехите повреме на цикъла и може автоматично да направи промени, за да подсигури равномерно изсушаване. A с ycъвъpшeнcтвaните фyнĸции потребителят мoжe дa ce нacлaди нa лyĸca дpexитe дa бъдaт изпрани и изсушени за 59 минути, без това да компроментира качеството на грижата за тях.

Определено обаче дуото впечатлява и с компактните си размери, които спестяват място, благодарение на вертикалния си дизайн. Общия корпус за пералнята и сушилнята позволява на конструкцията да бъде изработена с по-нисък размер, а контролният панел да бъде общ за максимално удобство на потребителя.

Впечатление направиха и новите климатици на LG с обновен дизайн. LG ARTCOOL Gallery Special и ARTCOOL Gallery Premium превръщат климатика в произведение на изкуството с дисплей с дървена рамка, на който може да поставите любима снимка или картина (LG ARTCOOL Gallery Special) или да възпроизвеждате видео (LG ARTCOOL Gallery Premium).

Дизайнът не е единственото впечатляващо в климатиците. Качеството на отоплението и охлаждането на климатика по нищо не отстъпват иновативния дизайн. Скрит профил изкусно разпръсква полъх в цялото помещение с равномерен, непряк въздушен поток за максимален комфорт на потребителите. Чрез 3-посочен въздушен поток - разсейване на охладен въздух през лявата, дясната и долната част на рамката се осигурява освежаващ бриз във всеки сантиметър от стаята.

Благодарение на ThinkQ приложението на LG, потребителите могат лесно да управляват и контролират температурата, влажността, охлаждането, потреблението на енергия и качеството на въздуха.

THERMA V R290 Monobloc - Новата термопомпа въздух-вода на LG е с нов тъмно сив дизайн и подобрена производителност. Термопомпата може да загрее водата до 75°C, както и да работи при външни температури до -28°C. Задвижвана от природата, тя осигурява устойчиво отопление с енергиен клас A+++ и висока степен на надеждност, благодарение на подобрената технология за разскрежаване, която прави работата й напълно безопасна.

Нещо повече, обновените технологии в R290 Monobloc позволяват отопляването на дома с изключително намалени нива на шума при максимална производителност.

LG OLED evo C4

Натрупания дългогодишен опит като лидер на пазара на OLED телевизорите, позволява на LG да създаде напълно обновена линия за 2024 година с уникално приспособен alpha чипсет, който издига OLED преживяването на зрителя до нови измерения. Технологията на процесора Alpha 9 AI Gen 7 дава ново определение на OLED с подобрения, които добавят преобразяващи, но едновременно с това реалистични детайли, с подобренa графичната производителност и по-бърза скорост на обработката.

Най-новите OLED телевизори на LG идват с усъвършенстван AI Upscaling, който използва прецизен анализ на изображението на ниво пиксел, за да подобрява яснотата на образи и фонове, които иначе биха били размазани. Нещо повече, гениалният AI процесор умело прецизира цветовете, като анализира най-често използваните сенки, които най-добре улавят настроението и емоционалните елементи такива, каквито създателите на филми са ги предвидили. Dynamic Tone Mapping Pro разделя картината на блокове и изпипва всеки детайл по яркостта и контраста, като анализира различията в яркостта, когато светлината влиза в сцената, създавайки максимално близки до триизмерното изображения.

LG продължава технологичното си лидерство на пазара, благодарение на ежедневната ангажираност и вдъхновение в производството на първокласни и иновативни продукти, целящи да подобрят живота на клиентите си.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.