• 30 Септ 2024 |
  •  USD / BGN 1.7529
  •  GBP / BGN 2.3469
  •  CHF / BGN 2.0763
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Соломон Паси: Предстои да продължи войната между доброто и злот

Соломон Паси: Предстои да продължи войната между доброто и злот

/КРОСС/ Предстои да продължи войната между доброто и злото. В съвременния свят нямаме абсолютно добро, но относителното добро е демокрацията. Абсолютно зло обаче имаме - това е диктатурата. Това каза снощи бившият външен министър Соломон Паси в предаването „120 минути" по бТВ.

По думите му България като част от доброто трябва да оказва подкрепа на Украйна, Тайван, Южна Корея, Израел.

Паси припомни, че през 2012 г. Хасан Насрала е човекът, наредил атентата в автобус край летище Сарафово, при който загинаха невинни граждани.

„Премахването на един главорез не е окончателно или трайно решение. На мястото на един се появяват много други. Тук трябва да погледнем каква беше операцията. Тя надмина по перфектност операцията, която измъкна Адолф Айхман от Аржентина, операцията срещу иранския атомен реактор през 1982 г., срещу иранските центрофуги за обогатен уран", заяви Паси.

Според него ликвидирането на Насрала е било по-сложно от залавянето на Осама Бин Ладен, защото той е бил наземно жилище, докато Насрала е окупирал под земята. Според него местното население е станало жертва, защото е допуснало хора от „Хизбула" да се настанят там.

Той коментира и ескалацията на отношенията между България и Северна Македония. „Всички добри губят. Единственият печеливш от цялата тази ситуация е Русия, която се опитва да вбие клин между Македония и ЕС, между Македония и България. Ние не печелим, македонците не печелят, ЕС не печели от цялата тази ситуация", категоричен бе Соломон Паси.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Англосаксонски папагал. Доброто било да се бият с Русия с украинци, защото не им стиска директно. Македония иска да следва пътя на Сърбия, но не го казва заради албанците, които ще им разкажат играта на македонската идентичност.

Преди 1 часа

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.