• 20 Септ 2024 |
  •  USD / BGN 1.7532
  •  GBP / BGN 2.3297
  •  CHF / BGN 2.0675
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Питбул без намордник нападна жена и уби кучето ѝ на улицата на метри от училище

Питбул без намордник нападна жена и уби кучето ѝ на улицата на метри от училище
Случаят е от Бургас

/КРОСС/ В Бургас питбул без намордник нападна жена и уби нейния домашен любимец - малко куче. Случаят е от понеделник и се разиграва на улицата в един от централните бургаски квартали.
Питбулът е бил разхождан от млад мъж, но не е имал намордник. Кучето съборило жената и нападнало кучето ѝ, което е починало на място. Мъжът, разхождал кучето, избягал след инцидента. Потърпевшата потърси NOVA с призив за по-строг контрол и с въпроса „Какво ще стане, ако утре нападението е срещу дете?".

От полицията в Бургас съобщиха за NOVA, че собственикът на питбула е установен. Той обаче заявил, че е бил извън града, а кучето е било разхождано не от него, а от негов приятел, който бил нает специално за случая. Днес предстои да бъде открит и младежът, разхождал едрото кучето.

На улицата, на метри от входа на Основно училище „Любен Каравелов" в града, още личат следите от борбата между питбула и 10-годишния пинчер Роко.

„Бях с моя приятелка и се връщахме от разходка с моето куче. Когато завихме по моята улица „Любен Каравелов", не видяхме питбула, който скочи със страшна сила върху моето кученце. Аз се разпищях и питбула скочи и върху мен и ме събори. Не видях момчето, което беше с него, да прави нещо, за да освободи домашния ми любимец от устата на голямото куче". Това разказа в „Здравей, България" потърпевшата Мария Цветкова.

Тя е с наранявания на десния крак, след като е била съборена на земята от питбула. Цветкова разказа, че по време на инцидента по улицата минал автомобил на бургаска охранителна фирма. Шофьорът, който тя призовала да помогне - разговарял по телефона и не предприел никакви действия. "След това излезе и посъветва младежа с питбула да бяга. Той послуша съвета му и избяга", заяви потърпевшата. И допълни, че пинчерът Роко "останал в устата на питбула".

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

да направим ПЕТИЦИЯ

Крайно време е да сменят закона и ако кучето ти нападне и нахапе човек или убие друго куче - трябва да плащаш дебели обезщетения . Да сложат 2; 3-5 хиляди обезщетение за убито куче и.... нещата ще си дойдат на мястото много бързо.Пуснете такава ПЕТИЦИЯ и хиляди ще я подпишат! Или пак да чакаме ИТН, както те направиха закона за забрана на пропагандата на педерастията в образователните учреждения!!!

Преди 17 часа

Анонимен

Шофьорът заслужава утре неговото дете да бъде нападнато от куче или той самият и никой да не се притече на помощ.

Вчера в 15:09

Анонимен

Крайно време е да сменят закона и ако кучето ти нападне и нахапе човек или убие друго куче трябва да плащаш дебели обещетения . Да сложат 2, 3-5 хиляди обещетение за убито куче и нещата ще си дойдат на мястото много бързо.

Вчера в 15:09

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.