• 28 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8286
  •  GBP / BGN 2.3121
  •  CHF / BGN 2.0365
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 19°C

Диана Дамянова: България е заглушена от черни предизборни кампании

Диана Дамянова: България е заглушена от черни предизборни кампании

/КРОСС/ Темата за ролята на България в НАТО се превърна в една от разделителните линии в тази предизборна кампания. Но коя партия успява да надделее в смисленото предизборно говорене, какъв ще е ефектът от записите и кои ще са големите печеливши и големите губещи след 9 юни? Коментар по темата на журналиста Силвия Великова и медийния експерт Диана Дамянова.

„България е заглушена от черни кампании. Едната е произведена от ПП-ДБ и има авторство. Според мен тя не е правена в България. Става въпрос за кампанията с прасето и тиквата. А другата е свързана с изтеклите записи. Тези две кампании заглушават всички останали", заяви Дамянова.

Според Великова партията, която печели от това, което се случва в момента, е ДПС, тъй като тя отсъства от кампанията. „Вероятно е ДПС да се окаже втората стабилна сила", каза тя. Относно изтеклите записи с ПП-ДБ, коментира, че е възможно да е имало обработка на звука. „Като съдържание записите не бяха отречени. От ПП-ДБ не се научиха, че трябва да внимават какво говорят, дори когато са насаме", смята Великова.

„Абсурдна ситуация е, че след случката с катастрофата с автомобил на НСО нито един депутат не постави въпроса за тази служба, която има право да се движи по правила, различни от българските граждани", добави Дамянова. Според нея от ПП-ДБ не са достатъчно добре тренирани в политическото си говорене, тъй като са млади депутати.

„Партиите продължават да правят грешка след грешка и ще трябва да изтърпят последиците", заяви Великова. Според нея гражданите няма да гласуват на изборите, тъй като са разочаровани.

По думи на пиар експертът имиджът представя една кутия, която системно във времето трябва да бъде пълнена с представата, която създаваш. „Липсва консистентност в действията и гражданите отказват да приемат това, което ПП-ДБ правят и казват", смята Дамянова.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Добре де, само ние не можем да разберем защо са те изтиепосали така щастлива на кадрото, само мушкато ти липсва на ухото, ма нейсе весело да е :) ?!

26.05.2024 09:53:16

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.