• 15 Окт 2024 |
  •  USD / BGN 1.7919
  •  GBP / BGN 2.3377
  •  CHF / BGN 2.0787
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 21°C

Петър Петров: За да се преодолее кризата е нужно мащабно гласуване и по-висока избирателна активност

Петър Петров: За да се преодолее кризата е нужно мащабно гласуване и по-висока избирателна активност

/КРОСС/ "Аз смятам, че нещото, което не достига като цяло на демокрацията, в настоящия момент е по-мащабно гласуване, по-висока избирателна активност. Виждаме, че за последните 7 избора, които се случиха за 3 години, тя постоянно намалява. Ако е била 42% през 2021 г., само преди 3 години, на последните избори беше малко над 34%. Сега дори се очаква тя да е и по-ниска", каза в ефира на БНТ, водачът на листите за 12 МИР Монтана и 24 МИР София, Петър Петров. 

Според него, при едно масово гласуване, резултатите ще бъдат такива, каквито от "Възраждане" очакват - а именно - да се обезличи купеният, корпоративният и зависимият вот, което значително ще помогне и за излизане от настоящата политическа криза. 

"Именно затова и основно мото в нашата предизборна кампания, основен лозунг е да призовем хората масово да гласуват. Това считаме, че е най-важното", посочи още Петров. 

Той заяви, че не припознава често налаганата напоследък мантра, която се лансира преди избори пред българските граждани, че трябва задължително да има правителство. 

"Проблемът на България не е, че няма редовно правителство. Проблемът на България е ширещата се корупция и унищожаването на държавността с какви ли не действия. Имаме едно статукво, което го прави това вече няколко десетилетия. Това е най-големият проблем на България. Дали ще е служебно или редовно правителство, кажете ми разликата през последните три години. Разликата е никаква", коментира Петров. 

По неговите думи и служебното правителство, което заменя двете неуспешни избрани, излъчени от парламента като редовни, за съжаление, провежда една и съща политика, която е насочена против интересите на българското общество. А от другата страна стои „Възраждане", която е изключително последователна политическа организация.  Хората знаят какво да очакват от нея като послания, като политики, като действия в Парламента и затова и  парламентарната ѝ група постоянно расте.

Възраждане е с номер 12 в бюлетината!

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.