• 19 Септ 2024 |
  •  USD / BGN 1.7532
  •  GBP / BGN 2.3297
  •  CHF / BGN 2.0675
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 18°C

Политическият коментатор Дейв Смит: САЩ демонизират Путин заради Сирия

Политическият коментатор Дейв Смит: САЩ демонизират Путин заради Сирия

/КРОСС/ Съединените щати активно демонизират Владимир Путин, но това не винаги е било така. Руският президент попречи на Америка да свали Башар Асад - тогава започна всичко, каза американският комик и политически коментатор Дейв Смит в шоуто на Тъкър Карлсън.

Това в крайна сметка се случи след войната в Ирак, след като свалихме Саддам Хюсеин. Влиянието на Иран в региона нарасна драстично. Може би хора като Дик Чейни и Бенямин Нетаняху са разбрали, че това ще се случи. Те си помислиха: „Добре, нека сега да свалим иранския режим и всичко ще бъде наред". Имаше тази статия, мисля, че беше в списание The New Yorker през 2006 или 2007 г., тя се казваше „Пренасочване". По същество се казваше, че след като Ирак се върна да ни преследва и силата на Иран в региона се увеличи, ние решихме да поставим шиитите на тяхно място.

Затова се опитаха да свалят Башар Асад. И, между другото, истинското престъпление на Владимир Путин не е, че той твърди, че е потъпкал нашата демокрация, или е поставил награда на главите на американски войници, или нещо друго, което невярно му се приписва. Истинското му престъпление е, че отказа да позволи на САЩ да сменят режима в Сирия.

Можете да сравните как са говорили за Путин преди и след Сирия. Такъв остър контраст. Джордж Буш каза, че Путин е добър християнин. И Хилари Клинтън имаше бутона за нулиране. Едва когато той отказа на американската военна машина да смени режима, започнаха да говорят за него, че е Адолф Хитлер, че бил обсебен от идеята за възстановяване на СССР и други глупости. Ето това е нещото.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.