• 19 Септ 2024 |
  •  USD / BGN 1.7532
  •  GBP / BGN 2.3297
  •  CHF / BGN 2.0675
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 18°C

Мирчев: Радев ще призове ли Путин да отстъпи Курск на Украйна, за да се възстанови мира?

Мирчев: Радев ще призове ли Путин да отстъпи Курск на Украйна, за да се възстанови мира?

/КРОСС/ Вярвайки в "последователните и принципни позиции на президента Радев, както и за да се разсеят съмненията, че е путинофил", депутатът Ивайло Мирчев зададе няколко въпроса към държавния глава. Мирчев публикува следните иронични въпроси към Радев във Facebook, говорейки за украинските действия е Курск. Повече за това - четете тук.

Ето какво пише депутатът от ПП-ДБ: "Вярвайки в последователните и принципни позиции на президента Радев, както и за да се разсеят съмненията, че е путинофил имам 3 (три) въпроса към него:

1. Ще призове ли Путин да отстъпи Курск на Украйна, за да се възстанови мира?

2. Чий е Курск? Руски или украински?

3. Нe e ли време да призове Русия да спре съпротивата в Курска област, за да няма повече кръвопролития?".

Многократно от началото на руската война срещу Украйна президентът Румен Радев е имал скандални изказвания, като пряко е заявявал, че помагайки на Украйна с оръжие, удължаваме войната. Логиката на това е, че, имайки оръжие, Украйна се отбранява. Без оръжие, и отбраната спира, което на практика би означавало Украйна да изгуби свои територии и население, които да останат в ръцете на руснаците. На Радев обаче не му пречеше да намеква, че украинците трябва да постъпят именно така, докато откакто възникна ситуацията в Курск - не е казал нищо за нея. 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Духай бе, урод, с два пръста чело. Аман от този дебил. Мирчев, на тебе идва ли ти на ум, че ще ти се наложи да ходиш по улиците и да те срещат различни хора, по различно време? Пази Боже да си помислиш, че това е заплаха. Не, загриженост е да не вкараш някой нормален човек в грях и проблеми.

09.08.2024 19:58:34

Анонимен

Плеяда идиоти, стоящи на светлинни години по интелект от президента Радев, разчитат да заблудят със своите абсурдни изказвания дебилите в България.

09.08.2024 16:24:16

Даскала

Тоя момък уж на политик се прави , а не знае че Русия нападна Украйна не за територии , а за да спаси руснаците живеещи там от бандеровския геноцид!

09.08.2024 15:33:07

Анонимен

Тетейки призивите на някой си.Ивайло Мирчев, е очевадно , депутатите и министрите, трябва да предоставят медицинско свидетелство за работа !!! И да се проверяват за алкохол, наркотици, а някои и за полова принадлежност......

09.08.2024 15:15:37

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.