• 13 Окт 2024 |
  •  USD / BGN 1.7881
  •  GBP / BGN 2.3366
  •  CHF / BGN 2.0856
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 18°C

Последната цифра от годината ви на раждане ще разкаже за вашия характер

Последната цифра от годината ви на раждане ще разкаже за вашия характер

/КРОСС/ Нумерологията вярва, че всеки човек има свой собствен набор от щастливи числа, но най-значимата е датата на нашето раждане. С нейна помощ можете да научите за характера на човек, неговото бъдеще, партньор в живота и много други. Нумерологията се стреми към прости числа - целият принцип на изчисление се основава на добавяне на необходимите числа и дати по такъв начин, че да се получи просто число. Някои нумеролози смятат, че последната цифра от годината на раждане може да определи колко талантлив, чувствителен и лидерски е човек, информира tsn.ua

Ето тълкуването на числата:

Ако последната цифра на годината на раждане е 0 или 1.

Такъв човек има силен характер, решителност и мотивация. Трудностите ги каляват, те целенасочено вървят към целите си. Такъв човек се характеризира с независимост, дружелюбие към околната среда, както и любов към лукса.

Ако последното число на годината на раждане е 2 или 3.

Такъв човек е преди всичко чувствителен, приятно е да се общува с него, защото той излъчва топлина и спокойствие. Той е общителен и приятелски настроен човек. Освен това такива хора са много наблюдателни и имат развито въображение.

Последната цифра на годината на раждане е 4 или 5.

Късметът винаги е на страната на такъв човек. В същото време такива хора са трудолюбиви, имат отлични аналитични умения, а творческото мислене им помага да намерят необичайни решения. Вярват в собствените си сили. Пътуванията и новите преживявания заемат важно място в живота им.

Ако последното число на годината на раждане е 6 или 7.

Такива хора определено са лидери, решителни, понякога могат да бъдат егоцентрични. Дейността им вдъхновява околната среда и се опитват да бъдат в центъра на събитията.

Последното число на годината на раждане е 8 или 9.

Хората, родени в години с тези последни числа, са внимателни при вземането на решения, практични и надеждни. Дисциплината и отговорността им помагат да постигнат целите си, а умението да управляват ги прави ефективни лидери.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.