• 20 Септ 2024 |
  •  USD / BGN 1.7516
  •  GBP / BGN 2.3309
  •  CHF / BGN 2.0618
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Новото Renault Master е Международен ван на годината 2025

Новото Renault Master е Международен ван на годината 2025

/КРОСС/ Новото Renault Master и по точно неговата версия с водородно задвижване, бе определено за победител в конкурса Международен ван на годината 2025 (IVOTY 2025).

"Неговият Aerovan дизайн и новата мултиенергийна платформа го позиционират като нов пазарен еталон, предлагащ най-добрата в класа си ефективност в ДВГ, електрическа или водородна версии", анонсират от Renault, като посочват, че версията с водород на новия Master е дело на подразделението й HYVIA и ще бъде лансирана на пазара в Европа преди края на следващата година.

"Журито на IVOTY беше впечатлено от новия дизайн, както и от нивото на иновации и технология в гамата на новия Master, който се отличава с усъвършенствана аеродинамика, по-голяма лекота на използване с повишена ефективност, пространство, безопасност и комфорт", казва Яралт Суини, председател на конкурса. "Ии нещо повече, неговата мултиенергийна платформа може да възприеме дизелово, електрическо и водородно задвижване".

"Това е много добра награда и истинско признание за всички екипи, работили по този проект", споделя Хайнц-Юрген Льов, директор на Лекотоварни автомобили на Renault Group. "Новият Master е перфектен пример за това, което е силата на търговските автомобили Renault повече от 120 години: иновативни, пробивни и мултиенергийни продукти, проектирани да бъдат персонализирани почти безкрайно, за да отговорят на нуждите на всеки от нашите професионални клиенти".

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.