• 13 Окт 2024 |
  •  USD / BGN 1.7881
  •  GBP / BGN 2.3366
  •  CHF / BGN 2.0856
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Нешка Робева представя последния си спектакъл “Шампионите” в НДК, сбогува се със сцената

Нешка Робева представя последния си спектакъл “Шампионите” в НДК, сбогува се със сцената

/КРОСС/ Легендарната треньорка Нешка Робева ще представи своя последен спектакъл "Шампионите" на 12 декември в зала 1 на Националния дворец на културата в София. Шоуто ще включва изпълнения на шампиони по аеробика, естетическа гимнастика, акробатика и мажоретен спорт.

В специално интервю за Българското национално радио, Робева сподели: "Аз наричам този спектакъл предпоследният, последен спектакъл на Нешка Робева. Мисля, че не трябва да издевателствам над силите, които все още ме съпровождат."

Целта на спектакъла е да набере средства за новосъздадената фондация "Темелите-Левски", която вече е започнала своята дейност. "С този спектакъл ние ще захраним тази фондация, която вече има изградена база и преди да е регистрирана, започна да работи", поясни Робева.

Бившата национална треньорка разкри и плановете си за написване на книга по поръчение на пророчицата Ванга. "Сложна книга, но ще се помъча да я направя лесна за четене. Ако искам тази книга да има стойност, трябва да застана срещу себе си, да се попитам имам ли силите и смелостта да напиша истината", сподели тя.

Като почетен президент на клуб по художествена гимнастика "Левски", Робева ще присъства на официалното откриване на първия турнир "Големият приз" в залата на стадион "Георги Аспарухов". Тя подчерта значимостта на клуба: "Левски е най-големият, най-успелият клуб в България. Той не може да дава други призове, освен най-големият. Това е признание към историята, защото трябва да се знае кой клуб дава големия приз."

Робева изтъкна впечатляващите постижения на клуб "Левски" с над 315 медала от световни и европейски първенства. "Клубът, който дава ‘Големия приз', зад гърба си има история. Може да се каже - да, големите дават Голям приз, голямо признание и най-вече голямо уважение към историята на своя клуб, на своята родина, на своя спорт", заключи тя.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.