• 08 Окт 2024 |
  •  USD / BGN 1.7809
  •  GBP / BGN 2.3306
  •  CHF / BGN 2.0833
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 22°C

Луксозното строителство у нас успешно инвестира в качеството на живот

Луксозното строителство у нас успешно инвестира в качеството на живот
Пловдивският жилищен парк Royal Garden е финалист за LUXURY Property AWARDS 2024

/КРОСС/ Луксозното строителство у нас все повече инвестира в качество на живот със зелени пространства и високи технологии, отчита журито на XIV-то издание на LUXURY Property AWARDS 2024. Лидерите в луксозното строителство се срещат на 4 октомври в 5-звездния Hyatt Regency Sofia, посочват организаторите на форума.

 Сред финалистите е жилищен парк Royal Garden,  разположен в квартал „Отдих и култура" в Пловдив. Районът се превърна в една от най-предпочитаните локации в града.Силно изразената паркова среда, близостта до Гребна база, новата инфраструктура и наличието на разнообразни градски удобства. Жилищен парк Royal Garden се реализира в три самостоятелни етапа. През юни 2024 г. беше завършен вторият етап на проекта. Концепцията му се основава върху създаването на приятна и балансирана архитектура, обединяваща изчистени форми и натурални тонове, индивидуални архитектурни елементи и големи стъпаловидни тераси.

Двете Г-образни жилищни сгради оформят помежду си обширно пространство за красива градина, с уютни места за сядане и кът за най-малките обитатели.

Входовете и алеите са проектирани така, че да осигуряват удобна връзка с околните пространства. До апартаментите може да се стигне както през топли връзки от сутерена, така и през елегантните фоайета и общи части, които създават усещане за уют при преминаване през всички зони на сградите.

Комплексът разполага със 145 апартамента, позиционирани прецизно и по начин създаващи максимален простор, светлина и уединение. Помещенията са с прави форми, подходящи за разнообразни интериорни решения. Светлата им височина е 2,80м. За постигането на оптимално ослънчаване на апартаментите са проектирани характерните за проекта лоджии и еркери.

На горните етажи на сградите са позиционирани премиум апартаменти с частни, обширни тераси, които предоставят чудесни гледки към тепето Младежки хълм и планината Родопи.

Комфортното паркиране е осигурено с подземен паркинг със 115 паркоместа и 19 гаража, а на партер има 22 двойни и единични гаражи за 32 автомобила.

Жилищният комплекс е реализиран с материали и сградни инсталации, които са гаранция за устойчивост, комфорт и безпроблемна експлоатация във времето.

Разполагат също с централно отопление от ТЕЦ чрез индивидуални апартаментни колектори, даващи възможност за прецизно отчитане на разходите. Електроинсталация е с висок клас окабеляване и електрооборудване. Сградите разполагат с филтърна система за пречистване на питейната вода и система за превенция от наводняване. Премиум апартаментите са подготвени за монтаж на система за пречистване на въздуха. Изискан дизайн на общите части с висок клас гранитогрес с противоплъзгащ ефект и лесно почистване, ламперия с дървесен декор, стъклотекстилни тапети и изкуство създават луксозно усещане и уют.

Royal Garden e забележителен жилищен проект, в който елегантен дизайн, функционалност и съвременни удобства съществуват в неповторим баланс. Всяко едно жилище, предоставя вълнуваща възможност за спокоен и модерен градски начин на живот.Златен спонсор на събитието е най-големият български онлайн магазин за фамилни, сглобяеми басейни и оборудване за басейни - Басейни.нет, а организатори са Global Media и VIP COMMUNICATION, част от международната платформа за сътрудничество Global Leaders. Партньори на форума са Камарата на архитектите в България, Българска предприемаческа камара, Националната строителна федерация, Международната академия на архитектуратата и други. 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.