• 23 Окт 2024 |
  •  USD / BGN 1.8165
  •  GBP / BGN 2.3522
  •  CHF / BGN 2.0940
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 0°C

Кампанията „Не сте сами“ обедини български звезди, медии и общинари срещу наркотичната и хазартната зависимост

Кампанията  „Не сте сами“ обедини български звезди, медии и общинари срещу наркотичната и хазартната зависимост

/КРОСС/ Музиканти, артисти и спортисти казаха „НЕ" на наркотичната и хазартната зависимост, като се присъединиха към кампанията на НАП  и Агенция „Митници" - „Не сте сами". 

Звездите от музикалната сцена - Дара, Лъчо и Тото от „СкандалУ", Наско от Б.Т.Р., Миро, Торино от дуета „Торино и Пашата", актьорите Асен Блатечки, Филип Буков, Силвия Лулчева, златното момиче на художествената гимнастика - Симона Дянкова, световната и европейска шампионка по борба - Биляна Дудова, се включиха във видеа от кампанията „Не сте сами" с емоционален призив към младите хора да стоят далече от дрогата и зависимостта от хазарт. 

Видеоклиповете с тяхно участие вече се излъчват по БНТ, регионални и онлайн медии като 24chasa.bg, в „Метромедия" със съдействието на Столична община. Те могат да се видят и в YouTube каналите на НАП и Агенция „Митници", в страниците на приходната агенция във Facebook и LinkedIn,  и профилите на „Не сте сами" в Tik-Tok и Instagram

„Не сте сами" се организира  от Агенция „Митници" над 23 години с цел да популяризира рисковете от наркотичната зависимост. С грандиозен концерт в Несебър в разгара на това лятото кампанията получи нов старт с включването на Национална агенция за приходите и темата за превенция на хазартната зависимост. 

Обединената инициатива на двете агенции „Не сте сами" се фокусира върху това да информира младите за рисковете от употребата на дрога и пристрастяването към хазарт, както и да популяризира сред подрастващите забавни, безопасни и развиващи личността алтернативи за свободното им време като спорт, музика, театрални и други изкуства. Затова и първи посланици на каузата стават популярни лица от музикалната и театралната сцена и професионалния спорт. 

В рамките на кампанията „Не сте сами" са планирани поредица от инициативи, както и презентации пред ученици по темите за наркотичната и хазартна зависимост. 

Видеоклиповете срещу хазартната зависимост можете да намерите тук: 

https://www.youtube.com/watch?v=t5kbkkKkkh8

https://www.youtube.com/watch?v=e6dXebxkZMQ 

Видеоклип срещу употребата на наркотични вещества вижте тук:  https://www.youtube.com/watch?v=4LKA8rlJ3xE 

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.