• 27 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8298
  •  GBP / BGN 2.3159
  •  CHF / BGN 2.0405
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 24°C

Продължава недоволството от промените в пътната организация в София

Продължава недоволството от промените в пътната организация в София

/КРОСС/ Продължава недоволството от промените в пътната организация в София.

След част от живеещите в центъра на протест излязоха и таксиметрови шофьори, които се чувстват ощетени, след като много седянки за колите им бяха премахнати.

От Националния таксиметров синдикат поставиха ултиматум на кмета на София Васил Терзиев да възстанови тези места, на които те изчакват клиенти.

Докато едни таксиметрови шофьори протестират срещу промените в пътната организация в София, други се оказа, че са се срещали с кмета на София - Васил Терзиев.

Съюз "Такси" обяви, че няма да подкрепи протеста, относно премахнатите таксиметрови стоянки. Нашето желание да се срещнем с кмета остава неудовлетворено, напротив, даже получихме съобщение чрез служителя на общинска полиция на входа на общината, че кметът няма да ни приеме. Внесохме заявление, че искаме среща до края на работната седмица, в противен случай минаваме към безсрочни протести на всяка стоянка в града, каза пред БНТ Красимир Цветков - председател на Национален таксиметров синдикат. Той обясни, че има места в София, на които са премахнати по 10 стоянки на квартал и такива, които разполагат с 1 активна в момента.

Красимир Цветков каза, че един от проблемите за таксиметровите шофьори ще бъде съставянето на актове и фишове от контролните органи.

В тези ситуации ние не можем да им се сърдим, защото все пак стоянките са премахнати и няма знак, който да позволява престоя и изчакването, коментира още той.

БНТ потърси позицията на Столична община, откъде заявиха, че общината не разбира защо се протестира. В публикация в профила на Васил Терзиев във Фейсбук се съобщава, че новите промени на движението в София не премахват стоянките.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Асен

Терзиев и Бонев ще я съсипят тотално столицата

17.05.2024 15:56:35

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.