• 22 Окт 2024 |
  •  USD / BGN 1.8074
  •  GBP / BGN 2.3468
  •  CHF / BGN 2.0885
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 0°C

„Космонавтите“ гостуват на Керана в студиото на „Коя е тази песен?“ – тази вечер от 22:00 ч. по bTV

„Космонавтите“ гостуват на Керана в студиото на „Коя е тази песен?“ – тази вечер от 22:00 ч. по bTV
В новия епизод на музикалната игра се състезават рок и метъл фен срещу почитател на денс и хаус музиката

/КРОСС/ Тази вечер от 22:00 ч. по bTV водещата на „Коя е тази песен?" ще посрещне много специални гости в публиката, а именно момчетата от бандата й „Керана и Космонавтите". Тя ще ги приветства с широката си усмивка, още преди да посрещне състезателите в епизода и ще побърза да ги предупреди в шеговития й стил „да не подсказват!".

И тази вечер страхотните музиканти от „Ку-Ку Бенд", водени от Евгени Димитров - Маестрото са готови с нова порция много любими песни на зрителите от най-различни жанрове, времеви периоди и езици, и носещи както винаги страхотни емоции и настроение.

С отлични музикални знания, добър слух и стратегия в епизода тази вечер един срещу друг ще се изправят - рок фен, който по професия е технически сътрудник и PR - почитател на хаус и денс стиловете. Единият от тях ще си мечтае в Музикалната рулетка да се паднат „песни на Ку-Ку Бенд", а другият ще приветства всяка възможна тема, готов да се впусне в музикалната игра „през глава".

Кой от двамата ще се справи по-бързо и най-вече вярно със заглавията на песните и ще победи в забавната игра, зрителите на bTV ще разберат довечера в 22:00 часа, а сред песните, които ще звучат в епизода са едни от най-големите хитове на група „Тангра", Сашо Роман, Уайтснейк, Куин и много други.

Не пропускайте „Коя е тази песен?" и утре вечер /сряда/ по bTV, когато очарователната водеща на музикалното съревнование и колегите й от „Ку-Ку Бенд" ще посрещнат в студиото още една смела двойка меломани - графичен дизайнер и икономист.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.