• 13 Окт 2024 |
  •  USD / BGN 1.7881
  •  GBP / BGN 2.3366
  •  CHF / BGN 2.0856
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 12°C

Джъстин Тимбърлейк с концерт в Румъния

Джъстин Тимбърлейк с концерт в Румъния

/КРОСС/ Американският реализатор Джъстин Тимбърлейк ще свири за първи път в Румъния на изданието през 2025 година на фестивала " Electric Castle ", който ще се организира от 16 до 20 юли в Клуж-Напока, заяви за Българска телеграфна агенция организация Аджерпрес. „ Точно в точния момент и просто необикновено! " Electric Castle " разгласи първия хедлайнер за изданието през 2025 г: Джъстин Тимбърлейк ще изнесе първия си концерт в Румъния на основната сцена на фестивала, плануван сред 16 и 20 юли. Американската суперзвезда дава обещание шоу, което ще подхожда на силата и харизмата, които го държат на върха измежду най-значимите поп реализатори през последните десетилетия, със комбинация от незабравимите му шлагери и песни от последния му албум „ Everything I Thought It Was ".

До четвъртък в това число почитателите могат да закупят фестивалните си пропуски на специфична цена ", се споделя в прессъобщение от уредниците на " Electric Castle ". Според цитирания източник Джъстин Тимбърлейк, продуцент, създател на песни и артист, е приключен актьор и подобен ще бъде и спектакълът, който ще предложи на почитателите си в Румъния. От „ класическите " шлагери „ Cry Me a River " и „ SexyBack ", прекарали десетки седмици в международните ранглисти, до неотдавна издадените „ Selfish " и „ No Angels ", концертът на Джъстин Тимбърлейк ще бъде пътешестване през всички значими стадии от творчеството му. „ Кариерата на Джъстин Тимбърлейк е чисто удостоверение за артистично дългоденствие и триумф. През годините той е спечелил 10 награди Грами в разнообразни категории и 4 награди Еми.

През 2017 година шлагерът му „ Can`t Stop the Feeling! ", включен в саундтрака на кино лентата „ Тролове ", беше номиниран за „ Оскар " за най-хубава истинска ария, което още един път затвърди статута му на емблематичен реализатор на поп музика. Успоредно с това Тимбърлейк построи солидна кариера и на огромния екран, като напълно неотдавна даде гласа си на героите във кино лентата „ Тролчета: Бандата се събира " (Trolls Band Together), който излиза на екран през 2023 година Успехът на албума `Everything I Thought It Was` добавя впечатляващия връх, като 18-те песни включват сингъла `Selfish` ", показват още уредниците. Още по тематаПодкрепете ни Уважаеми читатели, вие сте тук и през днешния ден, с цел да научите новините от България и света, и да прочетете настоящи разбори и мнения от „ Клуб Z ". Ние се обръщаме към вас с молба - имаме потребност от вашата поддръжка, с цел да продължим. Вече години вие, читателите ни в 97 страни на всички континенти по света, отваряте всеки ден страницата ни в интернет в търсене на същинска, самостоятелна и качествена публицистика. Вие можете да допринесете за нашия блян към истината, неприкривана от финансови зависимости. Можете да помогнете единственият гарант на наличие да сте вие - читателите.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.