• 19 Септ 2024 |
  •  USD / BGN 1.7582
  •  GBP / BGN 2.3222
  •  CHF / BGN 2.0833
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

Нов Volkswagen Transporter за Джейсън Стейтъм

Нов Volkswagen Transporter за Джейсън Стейтъм

/КРОСС/ Успоредно с премиерата на седмото поколение на легендата Transporter на Volkswagen, лекотоварното подразделение на VW Group- VWCV, анонсира партньорството си с Джейсън Стейтъм.

"Volkswagen Commercial Vehicles разчита на перфектно съчетание, когато става дума за комуникация за най-новия модел: не друг, а Джейсън Стейтъм, който стана известен с филмовата поредица "The Transporter", ще бъде лицето на новата кампания на Transporter", казват от VWCV. "Стейтъм, като харизматичен и екшън "транспортьор", е идеалният актьор, който да представя гъвкавостта и производителността на новия търговски автомобил на VWN".

Новият Transporter, който вече е наличен за предварителни поръчки, се предлага на цена от 36 780 евро (Германия) и ще бъде лансиран на европейския пазар с дължина от 5050 до 5450 мм в зависимост от модификацията си през първата четвърт на следващата година.

Новият Transporter на Volkswagen, който ще бъде наличен в дизелови, PHEV хибридни и в 100% електрическа версия, ще предложи на бъдещите си собственици значителни подобрения по отношение на товарния обем, като наличната база ще бъде по-дълга и по-широка, с вместимост от до 9 куб.м, с товароносимост от 1.33 тона и възможност за теглене на товари от до 2.8 тона. Моделът ще се предлага също така във версии с до 6 седалки и товарна вместимост от до 9 куб.м.

Transporter стъпва на пазара с изцяло дигитализиран инструментален панел (12 инча) и инфо-комуникационна и мултимедийна система с дисплей с диагонал от 13 инча.

Други стандартни за всички версии на новия Transporter функция са интегрирането на многофункционален волан, за бутоните на който от компанията казват, че могат да се контролират дори с ръкавици, и електронна паркинг спирачка.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.