• 08 Юли 2024 |
  •  USD / BGN 1.8051
  •  GBP / BGN 2.3171
  •  CHF / BGN 2.0140
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 27°C

TV1000 сезон на Том Круз

TV1000 сезон на Том Круз

/КРОСС/ Всеки петък, събота и неделя в 22:00 ч. през юли TV1000 чества легендарната кариера на Том Круз.

Роден на 3 юли 1962 г. като Томас Круз Мапотър VI този човек е една от най-емблематичните звезди на Холивуд в цялата му кино история.

Наслаждаваме се на многото му изпълнени с екшън роли като тези във „Война на световете", „Джак Ричър" и целия франчайз „Мисията невъзможна", включително „Мисията невъзможна: Режим Фантом" и „Мисията невъзможна: Разпад". Отдаваме също почит на неговата забележителна актьорска приспособимост в „Съучастникът", „Дни на грохот", „Ванила скай" и „Специален доклад". С три награди „Златен глобус", четири номинации за „Оскар" и много други отличия, изпълненията на Круз оставят значителна следа в света на киното.

В края на месеца вижте една от най-обичаните сай-фай поредици в историята на киното със „Стар Трек", „Стар Трек: Пропадане в мрака" и „Стар Трек: Отвъд", а междувременно филмотечният канал предлага по нещо за любителите на всеки жанр - от вечния романс „Мръсни танци" през - на 4 юли от 21:55 и на 27 юли от 19:55, през трилъра „Супер 8" на Джей Джей Ейбрамс - на 18 юли от 22:00 - до номинирания за Teen Choice Award „Бъмбълби" - на 2 юли от 19:30.


Джак Ричър
Събота 6 юли в 22:00 ч.

Жанр: Екшън/ мистерии/ трилър
Режисьор: Кристофър Макуори
В ролите: Том Круз, Розамунд Пайк, Ричард Дженкинс
Оригинално заглавие: Jack Reacher
Година: 2012
Държава: САЩ

Бившият военен следовател Джак Ричър изскача на големия екран от страниците на бестселъра на Лий Чайлд в експлозивния трилър, който критиците наричат „превъзходен". Когато е извършено неописуемо престъпление, всички доказателства сочат към заподозрения в ареста, който предлага една-единствена бележка в защита: „Повикайте Джак Ричър!" Законът има своите граници, но Ричър няма, когато битката му за истината го изправя срещу неочакван враг, умел в насилието и криещ тайна.


Мръсни танци
Четвъртък 4 юли в 21:55 ч.

Жанр: Драма/ музикален/ романтичен
Режисьор: Емил Ардолино
В ролите: Патрик Суейзи, Дженифър Грей, Джери Орбах
Оригинално заглавие: Dirty Dancing
Година: 1987
Държава: САЩ

1963 г.: През 1963 г. 17-годишната „Бейби" Хаусман прекарва лятото със семейството си в курортен хотел в Кетскилс и е отегчена до сълзи. Една вечер „Бейби" се натъква на тайно събиране на служители от хотелския персонал, където те се наслаждават на абсолютно неподходящи за абитуриентски бал танци. „Бейби" е особено поразена от хубавеца Джони Касъл, танцьор в шоуто на курорта. Когато Пени, танцовата партньорка на Джони, се оказва бременна след връзка с един от сервитьорите, „Бейби" предлага да научи нейните стъпки и да я замести.


Супер 8
Четвъртък 18 юли в 22:00 ч.

Жанр: Екшън/ мистерии/ научна фантастика
Режисьор: Джей Джей Ейбрамс
В ролите: Ел Фанинг, Ей Джей Михалка, Кайл Чандлър, Джесика Тък
Оригинално заглавие: Super 8
Година: 2011
Държава: САЩ

Лятото на 1979 г. е и група приятели в малко градче в Охайо се заемат да направят филм за зомбита. Докато снимат филма си „Супер 8", Джо Ламб и приятелите му стават свидетели на влакова катастрофа и - след като едва се измъкват - скоро откриват, че инцидентът не е случаен. Необичайни изчезвания и необясними събития започват да се случват в града малко след това. Местният помощник-шериф Джаксън Ламб се опитва да разкрие истината, но тя е по-ужасяваща, отколкото някой от тях би могъл да си представи...

 

Рубрика: Стар Трек - 1-ва, 2-ра и 3-та част
От понеделник 29 юли до сряда 31 юли в 22:00 ч.

Опреснете познанията си по клингонски, докато пътуваме през този месец към далечна галактика с Кърк, Спок и всички останали. В „Стар Трек" Неро идва от бъдещето, за да отмъсти на Федерацията и съперниците Кърк и Спок трябва да работят заедно, за да му попречат да унищожи света, който познават.

В „Стар Трек: Пропадане в мрака" Кърк е понижен до първи офицер и той и екипажът се изправят срещу безмилостен ръководител, известен като Хан, който обявява еднолична война на Федерацията.

И накрая в „Стар Трек: Отвъд" корабът „Ентърпрайз" попада в засадата на Крал, безмилостен заклет враг на Федерацията. При аварийно кацане в неизследван враждебен свят, капитан Кърк, Спок и екипажът са в надпревара с времето, за да спрат смъртоносната армия на Крал да предизвика всеобща галактическа война. Телепортирай ни, Скоти

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.