• 06 Окт 2024 |
  •  USD / BGN 1.7734
  •  GBP / BGN 2.3357
  •  CHF / BGN 2.0820
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 17°C

Базар с екологична насоченост гостува в градината на "Христо Г.Данов" в Пловдив

Базар с екологична насоченост гостува в градината на "Христо Г.Данов" в Пловдив
Опазването на водата е на фокус в шестото издание на събитието с екологична насоченост

/КРОСС/ Втори шанс за любими употребявани вещи, образователни игри за опазване на околната среда и водите, и различни работилници за рециклиране са част от събитията, които ще се случат на шестото издание на екологичната инициатива Re:Bazaar. Тя ще се проведе на 24 август от 17 до 22 часа в градината на ул. „Христо Г. Данов" в партньорство с район „Централен" и програма „Зелена култура - зелен град" на фондация „Пловдив 2019".

„Мисия: Водата е живот" е темата, в която организаторите от платформата „Майна Town" са решили да посветят поредицата от акции на събитието. Re:Bazaar ще започне с образователната игра Re: Bazaar quiz, в която посетителите ще могат да проверят своите знания за устойчивото управление на ресурсите и да спасят книга от рециклиране. Играта ще бъде фокусирана върху начините за намаляване на потреблението на вода и опазването на околната среда. На тематичния екологичен базар за употребявани вещи желаещите ще могат да разменят любимите си предмети, дрехи, книги, играчки и други вещи, които могат да бъдат използвани повторно. Тази инициатива насърчава осъзнатото потребление и намалява ненужното изхвърляне на предмети.

В специалната зона за почивка ще бъде разположен пожарната-бар на „Майна Town", който ще предложи освежаващи напитки на всички гости, идеално място за релакс в горещия летен ден.

Присъединете се към инициативата за устойчиво използване на ресурсите на планетата и елате да поговорите за това колко важна е водата за живота, какви са рисковете от неправилно управление на сладките води и заплахите за бъдещето им.

 

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.