• 28 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8286
  •  GBP / BGN 2.3121
  •  CHF / BGN 2.0365
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

Потребителите ще могат още по-добре да изразяват себе си с реакции в общностите на Viber

Потребителите ще могат още по-добре да изразяват себе си с реакции в общностите на Viber

/КРОСС/ За да отпразнува Световния ден на емотиконите на 17 юли, Viber попита потребителите си коя би била любимата им реакция, изразена с емотикон. Компанията обяви, че скоро ще добави „Реакции на съобщенията“ в общности.

Rakuten Viber, едно от водещите приложения за комуникация в света, обяви че скоро ще пусне новата функционалност „Реакции на съобщение“ във Viber общностите, която ще пренесе „харесванията“ в платформата на съвсем друго ниво. С нарастващата нужда от моментни съобщения в световен план, Viber също разширява палитрата от възможности за изразяване на потребителите си, за да им гарантира, че ще могат да го направят възможно най-пълно в съобщенията си.

За да отбележи Световния ден на емотиконите, който е на 17 юли, Viber попита потребителите си в различни страни кой е любимият им емотикон. Те имаха възможността да избират между 5 различни реакции –„харесване“, „хаха“, „шок“, „тъга“ или „гняв“. А най-любимият емотикон за България е “харесване”. Повече от 5 590 души дадоха своя вот в анкетата в общността Viber Bulgaria. И 59% от тях избраха емотикон "харесване". Всичките 5 емотикони скоро ще бъдат достъпни като реакции в общностите във Viber.

За да използват новата функция, потребителите ще трябва просто да задържат иконата на сърце до съобщението и емотиконите „хаха", „шок", „тъга" или „гняв" ще се появят. Широкият спектър от емоции дава възможност на потребителите да реагират перфектно на съдържанието, споделяно в тяхната общност. Комуникацията е „двупосочен път" и за потребителите е важно да виждат как останалите са реагирали на съобщенията им. За целта трябва да задържат съобщението и да изберат „Данни", където ще видят всички реакции, които са получили.

„Viber се ангажира да предоставя възможност на потребителите да се изразяват по възможно най-точния начин. Просто да „харесаш" съобщение със сърце не включваше широкия спектър от емоции, които хората могат да изпитат, когато четат съобщение, и трябваше да направим нещо повече. Функцията „Реакция на съобщение" дава възможност на потребителите да реагират по най-подходящия начин", каза Офир Ейял, главен оперативен директор на Rakuten Viber.

Реакции в общностите ще стартира в следващите седмици за iOS и Android.

 

&feature=emb_logo

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.