• 28 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8286
  •  GBP / BGN 2.3121
  •  CHF / BGN 2.0365
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 20°C

Какво може да разкаже ръчният часовник за вас?

Какво може да разкаже ръчният часовник за вас?

/КРОСС/ Часовникът не е просто аксесоар, който да събира прах някъде по рафтовете. Толкова много свиквате с него, че след време е трудно да си представите живота си без часовник. А също така, той е не само незаменим аксесоар към облеклото, но и един от „най-издайническите" такива. Питате ли се защо? Отговорът е ясен - часовникът може да „разкаже" много за вас на всеки по-наблюдателен човек, тъй като отразява вътрешните характеристики на своя собственик. Не е случайно поверието, че когато собственикът на часовника си отиде от този свят, часовникът също спира, сякаш е престанал да "живеят", заедно със собственика си.

Да, можете да направите изводи за характера на човека дори само от вида на дисплея на часовника.

Часовникът показва как собственикът му се отнася към времето
Циферблатът ясно демонстрира как човек се отнася към времето. Според най-разпространената в момента версия, циферблатът със стрелки е предпочитан от по-мудните хора, които не обичат да бързат. За такива хора не е важно да знаят точното време, до секунди и дори до минути. Те възприемат времето циклично, където едно събитие плавно прелива в друго.

Часовниците често свидетелстват и за дълбокия вътрешен свят на собствениците си, те разкриват също и способността ви да чакате и чувствате. Тези хора, които живеят премерено, не обичат да тичат напред- назад и да си правят преждевременни заключения.

Друго нещо са хората, които предпочитат часовници с електронен циферблат. За тях времето е фрагментарно, тоест, такъв човек ще се задоволи само с най-точните показания. За тях е важен не плавният, премерен, независим ход на времето, а самото тяхно присъствие в него - битието сега и плановете за по-късно. Електронните часовници се избират от хора, които винаги са в движение, имайки нужда от бързо определяне на времето в условията на бързия темп на живот, така присъщ за мегаполисите днес.

Часовникът като моден аксесоар
Въпреки това, човек не винаги купува часовник за удобство, понякога изборът се основава на модата. Часовниците са част от стила и показването на времето е само второстепенна функция. Мъж, който носи часовник, изглежда по-солиден и представителен. Защото часовника подчертава вкуса му, а също така перфектно допълва визията.

Женският пол охотно дава предпочитание както на часовници със стрелки, така и на електронни модели.

Разбира се, всеки уважаван магазин за часовници предлага модели за всеки вкус и е в състояние да задоволи и най-взискателните потребители.

Ако човек носи часовник през цялото време, той се превръща в част от него. Ето защо, когато избирате модел, трябва да бъдете много внимателни, да се вслушате в собствените си чувства. Тогава определено ще направите правилния избор. Важно е също и откъде ще го закупите. Винаги се обръщайте към надеждни търговци - магазин за часовници с вече изграден и потвърден с годините имидж. Само там ще намерите точно това, от което се нуждаете - качествен, издръжлив и прекрасен на външен вид ръчен часовник!

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.