• 28 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8286
  •  GBP / BGN 2.3121
  •  CHF / BGN 2.0365
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 21°C

Георги Гергов, бивш член на ИБ на БСП: Трябва да сме солидарни и обединени

Георги Гергов, бивш член на ИБ на БСП: Трябва да сме солидарни и обединени

/КРОСС/ Смятам, че всичко се направи точно на време и трябва да поздравим правителството за мерките, които взе, заяви в БТВ „Тази сутрин" Георги Гергов - бизнесмен и бивш член на ИБ на БСП. В този момент и политиката, и бизнесът и целият народ трябва да бъдем обединени и солидарни и да направим всичко възможно да излезем от ситуацията, призова той. Мерките са според джоба. Тези фирми, които не са изрядни, няма как да искат да им се помага, каза още бизнесменът.

Георги Гергов посочи, че няма да се възползва от мерките на държавата, които се предлагат за справяне с кризата от коронавируса. „Изтеглил съм кредит, като съм заложил имотите си. Няма и да съкращавам хора. Хората имат платена отпуска, ще използва ти неплатена до 13 май, тогава ще се започва работа", обясни той.

Изнесохме всички изложения след септември, всичко трябва да се планира. Ако всички сме заедно, ще успеем, коментира още бизнесменът, който е акционер в Пловдивския панаир.

Зимният сезон не беше изтърван от туризма, през лятото ще стане така, че много българи ще отидат на нашето море, няма да има голям наплив за Гърция или за другите държави, прогнозира той.

Мандатът на госпожа Нинова като лидер на БСП приключва на 7 май, след 15 дни. Ще изчакаме да мина 13 май, ако има възможност ще свикаме Националния съвет и ще решаваме какво да правим - ще избираме председател както е по устав.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.