• 28 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8286
  •  GBP / BGN 2.3121
  •  CHF / BGN 2.0365
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 21°C

Иван Демерджиев: Очаквайте акции както за изборите, така и за наркотици и каналджийство

Иван Демерджиев: Очаквайте акции както за изборите, така и за наркотици и каналджийство

/КРОСС/ Акциите на МВР не са спирали и ще продължат както по отношение на предстоящите избори, така и срещу каналджиите и наркотиците. Това каза министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев по време на посещението си в Областната дирекция на полицията във Варна.

"Забравят се бързо минали неща. Сега много интересни въпроси се задават за начина, по който се охранява границата, а не се задават въпроси каква е оградата на тази граница", заяви вътрешният министър Иван Демерджиев по повод случая "Локорско", при който 18 мигранти бяха открити мъртви в камион край София, а 34 други бяха настанени в болница.

"Не се задават въпроси и защо за 10 години никой не намери да обезпечи технически 110 км от 250 на границата. В момента ние сме принудени да правим това и го правим с много енергия. Никой не задава въпроси и защо не са оправени пътищата около границата, както и защо 2000 гранични полицаи бяха съкратени и там се полага извънреден труд от сили на полицията и армията. Това ли е доброто опазване на границата, или начина, по който се подхожда в момента", допълни още Демерджев.

Вътрешният министър подчерта, че българската граница не е била по-добре охранявана никога от последните 10 години насам откакто има мигрантски натиск: "Ако ви прави впечатление, говорим за превозни средства с тайници. А камионите убийци, които бяха заловени в Австрия през 2016 г. с 90 трупа с българска регистрация, камиона убиец в Есекс с 39 трупа с българска регистрация нямаха тайници. Там се возиха мигранти свободно, които минаваха свободно през територията на страната като на парад. това се забрави много бързо обаче."

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.