• 26 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8298
  •  GBP / BGN 2.3159
  •  CHF / BGN 2.0405
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 27°C

Ген. Стефан Янев в Бургас призова за смислен и съзидателен диалог в следващия парламент

Ген. Стефан Янев в Бургас призова за смислен и съзидателен диалог в следващия парламент

/КРОСС/ Ние водим позитивна и смислена кампания, ориентирана към гражданите, към бъдещето на България. Търсим смислен и съзидателен диалог. Това каза лидерът на ПП „Български възход" ген. Стефан Янев по време на посещението си в Бургас. Заедно с него бе и водачът на листата за членове на ЕП Даниела Везиева, както и кандидатите на партията за народни представители от 2 МИР Бургас.

„Повечето от политическите партии повтарят нашето говорене, когато бяхме в 48-ото Народно събрание и обяснявахме, че е време за диалог. От 10 години няма партия, която да има мнозинство в парламента, затова сме принудени да търсим диалог и да говорим с всички", обясни ген. Янев.

Той заяви, че „Български възход" уверено ще прескочи 4-процентната бариера и ще е част от 50-ото Народно събрание.

По думите му структурите на партията в цялата страна водят позитивна кампания. „В този смисъл, тук се работи доста активно. Нашите кандидати могат да се справят с проблемите на Бургас и страната", убеден е Стефан Янев.

„Български възход" е консервативна партия, партия на патриотизма, която защитава християнските ценности и традиции", посочи Даниела Везиева.

Според нея българската политика и европейската са сходни. „Ако правилно работим за българската, ще работим правилно и за европейската" убедена е тя.

Везиева изтъкна, че едни от първите неща, с които ще се захване, когато бъде избрана за евродепутат, са ревизията на Зелената сделка и достойната защита на българските национални интереси в Европарламента.

Водачът на листата за НС Стоян Грозев каза, че бъдещите бургаски народни представители ще защитават в парламента приоритетите на партията. "Ще отстояваме българските интереси и интересите на обикновения човек", заяви Грозев.

"Възпитаник съм на университет в Германия. 10 години съм живял там и помня как се чувствахме като втора ръка хора", сподели вторият в бургаската листа и в листата за ЕП на „Български възход" Явор Жеков и допълни: „Българинът трябва да има самочувствие, за да бъдем фактор".

ПП „Български възход" е с №16 в бюлетините.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Колко думи, но изпразнени от съдържание. Никога няма да забравя, как се огъна този генерал.

29.05.2024 18:15:04

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.