• 24 Окт 2024 |
  •  USD / BGN 1.8165
  •  GBP / BGN 2.3522
  •  CHF / BGN 2.0940
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 0°C

Цончо Ганев: Масовото гласуване ще обезсмисли купения вот

Цончо Ганев: Масовото гласуване ще обезсмисли купения вот

/КРОСС/ Купуването на гласове беше сред най-коментираните теми по време на срещите на водача на листата на „Възраждане" Цончо Ганев в област Бургас. Освен със стотиците бургазлии на шатрата в Бургас, той разговаря и с жители на Несебър, Камено, Карнобат и Сунгурларе.

При ниска избирателна активност, това масово купуване на гласове ще доведе отново на власт същите евроатлантици, които искат да са на власт единствено, за да могат да крадат, коментира Ганев. Ако излязат да гласуват 70% от българите, то милионите, които хвърлят сега за това престъпление, ще се обезсмислят, категоричен е водачът на листата на „Възраждане" за Бургас. 

Сред другите коментирани теми бяха икономическият застой, липсата на инвеститори в региона и напускането на такива. За пример беше посочен кабелният завод в Карнобат, за който вече има съобщения, че поетапно се изнася продукцията си в Молдова и Румъния. Очевидно проблемите са свързани с липсата на инфраструктура, сигурност и предвидимост, коментира Цончо Ганев, посочвайки за пример цената на електроенергията. 

„Заради родните евроатлантици това може да се случи и с гражданите, заради исканото либерализиране на пазара на ток и за битовите потребители. Защото така един ден хората ще плащат електроенергията на нормални цени, а на следващия ден - в пъти по-скъпо", даде пример водачът на листата на „Възраждане".

 Не е нормално вашите общини да са най-големите работодатели, посочи на срещите си с граждани Цончо Ганев. 

Той добави, че когато хората гласуват за „Възраждане" - получават „Възраждане" и политиките на „Възраждане", а не срамни коалиции в името на властта. 

„Възраждане" е с номер 12 в бюлетината!

Купуването и продаването на гласове са престъпления!
 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.