• 21 Септ 2024 |
  •  USD / BGN 1.7516
  •  GBP / BGN 2.3309
  •  CHF / BGN 2.0618
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 15°C

Стефан Янев: Темата за сигурността е неглежирана

Стефан Янев: Темата за сигурността е неглежирана

/КРОСС/ В предаването „Още от деня" по БНТ Стефан Янев, каза че падането на мониторинга едва ли е на редовния кабинет. „Това е една процедура, която от страна на ЕС, беше демонстрирано, че е формалност. Отпадането на тази процедура трябва да бъде приветствена, но не бива да търсим прекалено силни сигнали в това отношение. Да, цялостно погледнато как се развива държавата са по-скоро част от пейзажа, но не и в основата на това решение".

Относно отмяната на вноса на зърно от Украйна, Стефан Янев каза, че управляващите са създали допълнително напрежение в сектора с тази отмяна. „И второ, с опитите и внушенията, които правят да настройват едни браншови организации срещу други. Българското общество се измори от противопоставяме, нека да не го правим допълнително."

Нека да погледнем 100 дни на правителството и дали политиката му е в интерес на българските граждани, попита Янев. „Вместо да гледа към утрешния ден, ние демонстрираме и политиците ни занимават с теми от миналото - ремонт на Конституцията, дали смяна на национален празник, заравяне на паметници, а темата за сигурността е неглежирана. Естествено, че в момента в района на Черно море има несигурност."

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Така е, управляващите преекспонират падането на мориторинга, сякаш е тяхна заслуга, а се занимават с всичко друго, но не и със сериозните проблеми на българина.Цените поголовно растат, няма социална политика, няма здравеопазване, няма образование и култура, само едно нищо, което изчерпва търпението.

16.09.2023 09:35:02

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.