• 27 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8298
  •  GBP / BGN 2.3159
  •  CHF / BGN 2.0405
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 24°C

Yettel предлага 15% отстъпка от цената на безжичните слушалки Samsung Galaxy Buds FE в мобилното си приложение

Yettel предлага 15% отстъпка от цената на безжичните слушалки Samsung Galaxy Buds FE в мобилното си приложение

/КРОСС/ До края на месеца Yettel предоставя на потребителите възможност да се сдобият с качествени безжични слушалки на изгодна цена. Клиентите на оператора могат да закупят онлайн един от най-популярните модели на Samsung - Galaxy Buds FE, с 15% отстъпка, като използват специалния промокод, който ще намерят в приложението на оператора.

Samsung Galaxy Buds FE имат ергономичен дизайн и тегло от едва 5,6 г на всяка слушалка, което осигурява комфорт дори при продължително използване. В комплекта са включени три размера гумени тапи за уши, за да може всеки да избере най-удобния за себе си.

Слушалките разполагат със сензорни бутони, които са със специален дизайн, така че потребителите да не ги натискат случайно, когато хващат слушалките, за да ги поставят, махнат или наместят в ушите. Чрез бутоните могат да се прескачат, спират и връщат песни, както и да се вдига и затваря при телефонни обаждания.

Galaxy Buds FE предоставят отлично аудио изживяване с дълбоки и мощни баси от новия еднопосочен високоговорител. Моделът има и функция за активно шумопотискане (ANC), което се управлява директно от слушалките. Освен да се изключи, то може да премине в режим Ambient Sound, така че потребителите да проведат разговор или пък да не губят връзка с околната среда, когато спортуват на открито.

Безжичните слушалки разполагат с общо шест микрофона или по три във всяка, за да улавят ясно гласа, дори когато потребителите се намират в шумна среда, което ги прави идеален избор за провеждане на разговори в движение. Galaxy Buds FE използват и технологията Personalised Beamforming, за да се приспособят автоматично към начина, по който се носят и да улавят оптимално гласа на потребителя.

Моделът има много дълъг живот на батерията, която може да издържи до 30 часа с едно зареждане. Слушалките се предлагат в два цвята - графитеносиво и мистичнобяло. Цената им, след намаление от 15% за клиентите на Yettel, е 161,49 лева в брой.

За Yettel:

Yettel България е телекомуникационна компания, част от PPF Group, която свързва над 3 милиона потребители с хора, технологии и бизнеси. В изпълнение на своята мисия да бъде най-доброто място за покупка и притежание на устройства, Yettel осигурява на своите клиенти цялостна екосистема от премиум продукти и услуги, заедно с изключително клиентско изживяване.

През своята над 20-годишна история на българския пазар компанията успешно се утвърждава като пионер в областта на мобилните мрежи, като става първият български телекомуникационен оператор със седем последователни Best in Test сертификата за най-добра мрежа, присъдени от международната организация за сравнителен анализ umlaut, част от Accenture.

Компанията има над 1900 служители, разполага с търговска мрежа от над 180 магазина, а мобилната ѝ мрежа покрива над 99% от населението на България.

За повече информация, моля, посетете yettel.bg.

Yettel България  

Отдел „Корпоративни комуникации" 

0892 401 636 

pr@yettel.bg

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.