• 24 Септ 2024 |
  •  USD / BGN 1.7568
  •  GBP / BGN 2.3502
  •  CHF / BGN 2.0721
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 25°C

Yettel става партньор на селекцията „30 под 30“ на Forbes България

Yettel става партньор на селекцията „30 под 30“ на Forbes България
Боян Иванович, директор „Корпоративни комуникации“ в телекома, ще бъде част от журито на тазгодишното издание на проекта

/КРОСС/ Yettel застава зад новите лидери на България като партньор на тазгодишната селекция „30 под 30" на Forbes България. Ежегодната инициатива представя 30 личности под 30 години, които са постигнали значителни успехи и оказват влияние в своята област. По този начин проектът вдъхновява идващите поколения да следват мечтите си и да продължават да се развиват.

Като технологично ориентиран и модерен бранд, Yettel подкрепя предприемаческия дух и насърчава развитието на младите таланти. Мисията на телекома - да осигурява свързаност между хората, устройствата и бизнесите, отразява и нaвлизaнeто нa тexнoлoгиитe във вcичĸи acпeĸти нa живoтa, cъчeтaно c прехода към устойчиви политики и методи. Именно затова стремежът на компанията е да бъде двигател на положителна промяна в обществото и да подпомага развитието на бъдещите лидери.

В журито на престижната селекция тази година се включва Боян Иванович, директор „Корпоративни комуникации" в Yettel. Той има забележителен опит в сферата на корпоративните комуникации в технологичния, бързооборотния и фармацевтичния сектор, както и ценен поглед върху предприемаческата култура у нас.

„Българското издание на Forbes беше едно от първите в света, които видяха потенциала в локална версия на проекта „30 под 30", каза главният редактор на Forbes България Веселин Димитров. „Днес, 11 години по-късно, селекцията е доказан бранд сам по себе си, който празнува успеха на младите българи, но и отваря нови врати за тях. Радваме се, че Yettel припознава „30 под 30" и подкрепя амбициите и устрема на най-успешните хора под 30 години у нас."

„Силната връзка между технологиите и хората е дълбоко залегнала в ценностите ни като бранд и затова амбицията ни е да подкрепяме всички, готови да откриват нови светове и бъдат новатори в своята област. Вярваме, че всяко голямо постижение започва с малки стъпки, а подкрепата по пътя е от ключово значение. Затова станахме партньор на инициативата „30 под 30", която отличава вдъхновяващи млади лидери и ни напомня, че бъдещето на България е в ръцете на новото поколение", коментира Боян Иванович, директор „Корпоративни комуникации" в Yettel.

Номинациите за селекцията „30 под 30" клас 2024 могат да се подават до 6 октомври. Категориите, в които може да се кандидатства, са седем: Бизнес - собственици; Бизнес - мениджъри; Култура, изкуство и медии; Наука, технологии и здравеопазване; Социално предприемачество и Спорт.

Финалната селекция ще бъде обявена в декемврийския брой на сп. Forbes и на сайта forbesbulgaria.com.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.