• 08 Юли 2024 |
  •  USD / BGN 1.8051
  •  GBP / BGN 2.3171
  •  CHF / BGN 2.0140
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 27°C

Играта „Петък с Yettel” вече се провежда в рамките на три дни и дава още повече възможности за награди

Играта „Петък с Yettel” вече се провежда в рамките на три дни и дава още повече възможности за награди

/КРОСС/ Седмичната игра в приложението на Yettel вече има нов формат и дава възможност на клиентите на оператора да печелят награди в рамките на три дни - петък, събота и неделя. Освен по-големия шанс за намаление на продукти на Yettel и на неговите партньори, играта 3 дни „Петък с Yettel" дава възможност на потребителите да участват и за технологични подаръци като смартфони, таблети, телевизори, електрически скутери, кафе машини и уреди за здравословно готвене.

Изненадите очакват клиентите на Yettel, които влязат в приложението във всеки петък, събота и неделя през юли и август и изтрият дигиталната скреч карта в секцията „3 дни Петък с Yettel", за да получат някоя от следните награди: промокод за технологична изненада, намаление за различни предложения от партньорите на оператора, отстъпки за устройства от Yettel и 1000MB, 2000MB и 5000MB мобилен интернет на максимална скорост.

Новата игра дава шанс на потребителите да спечелят технологични изненади от Yettel. Сред тях са смартфон iPhone 15 128GB, таблет Samsung Tab A9+ 5G, смарт телевизор LG 43 4K UHD (43UR781C), електрически скутер Xiaomi Electric Scooter 4 Pro (2nd Gen), кафе машина Philips EP2331/10 и уред за здравословно готвене Philips Airfryer HD9252/90.

Играта предлага и широк избор от намаления при партньори на оператора. Потребителите на приложението могат да участват за 10% отстъпка за онлайн резервации в СПА ризорт „Св. Иван Рилски" в Банско, ваканционно селище „Санта Марина" и хотел „Вива Маре Бийч" в Созопол. Освен тях клиентите на Yettel могат да играят и за 10% намаление за Top Rent a Car.

Феновете на модата могат да се подготвят за летните пътувания с 15% намаление на всички дрехи, обувки и аксесоари от Fashion Days при поръчка с минимална сума от 60 лева и 10% отстъпка за всички ненамалени дрехи и обувки на Intersport. През юли и август приложението на Yettel предлага много изненади и за любителите на козметиката - 15% отстъпка от летните тематични кутии на Pick N Dazzle и 20% намаление на всички пълноразмерни продукти oт следните серии на Biotrade: ODOREX, PURE SKIN, MELABEL, KERATOLIN, REPELEX & CALMAX.

Клиентите на Yettel ще могат да играят и за 10% отстъпка от ненамалените продукти от секция „Майка и бебе" на Ozone.bg и 20% намаление при поръчка на продукти във физическите магазини на Vision Express.

Приложението на Yettel дава възможност и за допълнителни отстъпки за закупуването на устройство от оператора. През всеки петък, събота и неделя на юли и август потребителите могат да играят за 35% намаление от цената на HMD Pulse Pro 128GB, 25% за HONOR X8b 256GB, 30% за смарт часовника Riversong Motive 6C Pro, 20% за Samsung Galaxy Fit3 и 25% за безжичните слушалки HUAWEI FreeBuds 6i.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.