• 27 Септ 2024 |
  •  USD / BGN 1.7533
  •  GBP / BGN 2.3443
  •  CHF / BGN 2.0692
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 17°C

Общинарите решиха алеята пред руското посолство да се казва „Героите на Украйна”

Общинарите решиха алеята пред руското посолство да се казва „Героите на Украйна”

Градинката в близост до посолството да носи името „Борис Немцов”

/КРОСС/ Алея, която се намира между булевард „Драган Цанков" и оградата на руското посолство, ще бъде кръстена „Героите на Украйна". Това гласуваха общинските съветници, съобщи Nova.

Решението беше взето с 36 „За", 16 „Против" и 0 въздържали се.

Областният управител има 7 дни да вземе решение. Ако не върне предложението, то влиза в сила.

С 33 гласа „За", 12 „Против" и 2 въздържали се беше прието и решението градинка в близост до посолството да носи името „Борис Немцов".

В предложението за „Борис Немцов" се посочваше нуждата да се изрази солидарност не само с украинския народ, но и „с тази част от руското общество, която се противопоставя на войната в Украйна, както и с над 14 000 арестувани по време на протестите в руските градове от Москва до Владивосток, с множеството творци, журналисти, интелектуалци, които рискуват живота и свободата си като публично изказват мнение в подкрепа на прекратяването на войната".

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Фашисти лумпени управляват Б-я е ясно но дали има още хора който открито да покажат че ние сме с Русия с руския народ Да променим нещо От 30 години гледам омраза хулене и гонене на всичко идващо от изток Да се регистрира партия народен фронт Да постави ясни цели Излизане от НАТО и дружба с икономически договори с Русия Китай Индия Казахстан Иран Да се премахне този кукловод Радев правителството да падне Иначе ни чака нова Украйна разделена ограбена от Румьния Гьрция Сьрбия и Турция Тогава тези идиоти ще избягат Грозно и мька за гледане Аз сьм за излизане и от Гейския сьюз по бьрзо и по скоро

08.04.2022 15:07:27

Анонимен

Всички полуидиоти се намират в СО /общинските съветници може да се наричат общински продажници. Защо да не се преиметува и България -да се нарича вече Украйна

08.04.2022 09:20:46

Анонимен

" Във фокуса на срещата бяха още теми от дневния ред на двустранните отношения, както и партньорството в сферата на сигурността." Гледайте с какви кретенизми ни пълнят очите, нашият сладур Румен Радев. Някой все още се мъчат да ни убеждават, че бил човек на Путин, пък и той хвърля отвреме на време фалшиви номера. ВЪПРОСЪТ , КОЙТО Е РАЗИСКВАЛ РУМЕН С НАЧАЛНИКА СИ Е ПРИЕМАНЕ НА ВОЙСКИ И ОРЪЖИЯ НА НАША ТЕРИТОРИЯ, ЗА ДА МОЖЕ ЕДИН ДЕН ДОСУЩ КАТО УКРАИНЦИТЕ ДА НИ НАКАРАТ ДА СЕ БИЕМ, НИЕ С ГАЙДИТЕ С НАШИТЕ БРАТЯ. БЕЗУМИЕТО Е ПОВЕЧЕ ОТ ЯСНО, АМАН ОТ СРЕЩИ ВСЕ С ТОЯ ПОСЛАННИК, ПОВРЪЩА МИ СЕ. Министърът пък забранява да се снимали конвоите с оръжие, което пътува през страната ни. Ей всички тия пачаври са за изриване, само дето има много дето искат да спасяват украинците, жалки , убийствено тъпи и жалки.

08.04.2022 05:40:21

Анонимен

Васалното слабоумие няма граници! Дайте да забраним буквата Р от азбуката...

07.04.2022 21:15:09

какъв е този двоен аршин

Героите на Украйна са: РОМАН ШУХЕВИЧ--Командир на украинската част на украинското военно подразделение „Нахтигал“ в състава на чуждестранните легиони на Вермахт, нацистка Германия.Само да вметнем за протокола:Хората, които са оцелели след масовите убийства, в които Роман Шухевич е имал решаваща роля, до днес живеят в Украйна, в Полша и Израел. СТЕПАН БАНДЕРА— Професионален агент на Хитлер е бил Степан Бандера, смятан за национален герой на днешна Украйна. Това показва разсекретени архивни документи на американското разузнаване за Бандера. Агентурното му име е било „Консул 2”, съобщава БГНЕС. Та значи, Героят на съвременна Украйна е бил професионален агент на Хитлер, нацист, престъпник. В ПРАВОТО СИ, КАТО ГРАЖДАНИ НА СОФИЯ, ДА попитаме ЛИЦЕМЕРНИТЕ общинари, ЗАЩО след като украинците БАНДЕРА И ШУХЕВИЧ са герои и кръщавате български улици с техните имена, по каква причина, вие си позволихте да забраните ЛУКОВ марш? ЗАЩО е този двоен аршин,А???

07.04.2022 19:44:41

Анонимен

Пее-де-расти, пее-де-расти. Поздравления за новото дъно на идиотизма.

07.04.2022 19:26:13

накратко БАНДЕРА и приятели

Общинарите решиха алеята пред руското посолство да се казва „Героите на Украйна”-накратко БАНДЕРА и ШУХЕВИЧ. Слава на общинарите, приятели на нациките!

07.04.2022 19:14:21

Анонимен

Пълни смешници. То друго и не могат. Умеят две неща: да крадат и да се заяждат с Русия. Не им пука, че Украйна е фашистка държава, поне последните пет години, а войниците и са убийци на деца.

07.04.2022 16:58:11

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.