• 21 Септ 2024 |
  •  USD / BGN 1.7516
  •  GBP / BGN 2.3309
  •  CHF / BGN 2.0618
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Може ли срещата на НАТО да промени хода на войната в Украйна и кога Киев ще получи покана за присъединяване към Алианса

Може ли срещата на НАТО да промени хода на войната в Украйна и кога Киев ще получи покана за присъединяване към Алианса

/КРОСС/  Резервите на САЩ и Германия за членството на Украйна в НАТО са свързани с това, че Украйна е във война, част от нейната територия е окупирана. Ако НАТО приеме Украйна за член, де факто се въвлича във война с Русия. Това каза в БНТ „Денят започва" Ангел Найденов - бивш министър на отбраната. По думите му срещата на НАТО минава под знака на войните.

НАТО се оказа една от малкото организации, които 75 години не само се поддържа и развива, но и постига резултати в своята основна дейност, посочи Николай Свинаров - бивш министър на отбраната. Според него в момента Украйна действа като де факто член на Алианса и Алиансът действа по същия начин.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Димитър Иванов

НАТО умря преди по малко от 3 години, в Афганистан. Колкото и да се пънат, ще си останат само с доставки на остаряло оръжие. А ново нямат. Само такива сбирки си правят да видят кой е още жив, кой е умрял, според мен...всички

11.07.2024 21:28:10

Анонимен

Отговорът е кратък и ясен. Украйна никога няма да бъде член на НАТО. Ако напъните в тази посока продължат, просто няма да има Украйна, която да иска да е член на НАТО. А предполагам, че остатъка от територията от 1991 г., във вида на Лвовска и Ровненска области няма да е достатъчно привлекателна за да си струва риска. Щатите са единствените , освен Турция, които разполагат с армия, а и те не горят от желание да се бият с руснаците. Останалите от НАТО, са от миманса- нямат армии, територия, логистични връзки и що годе мотивирани войници, чакат колектива да ги защитава. НАТО за 75 години се напълниха с негодни членове, единствено заради политическия пиар и заради общата територия на алианса. От войници се превърнаха в политици и имат към момента само едни големи усти, голи задници и педерасти в резерв.

11.07.2024 10:04:13

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.