• 22 Окт 2024 |
  •  USD / BGN 1.8021
  •  GBP / BGN 2.3475
  •  CHF / BGN 2.0851
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 0°C

Yettel представя „Смарт майстор“ – домашния асистент за неочакваните битови ситуации

Yettel представя „Смарт майстор“ – домашния асистент за неочакваните битови ситуации

/КРОСС/ Yettel предлага иновативно решение за справяне с неочакваните домашни повреди и аварии с новата услуга „Смарт майстор" в партньорство с Allianz Partners. Независимо дали става въпрос за загубен ключ, счупена пералня или внезапен теч, услугата „домашен асистанс" е на разположение 24/7, за да осигури професионална помощ точно когато е най-необходима. С нея Yettel улеснява справянето с водопроводни проблеми, повреди в електрическата система и много други домашни неуредици.

„Смарт майстор" обхваща широк спектър от битови аварии. В случай на нужда от спешен ремонт на водопровод или електрическа инсталация, поява на вредители или ако отоплителната система спре да работи в най-неподходящия момент, услугата гарантира бърза реакция и професионално съдействие. В допълнение, абонаментът включва поправка на основни домакински уреди като перални, хладилници, готварски печки или телевизори, не по-стари от 5 години и не по-скъпи от 2,500 евро. Всяка от тези услуги е достъпна през един-единствен телефонен номер, като клиентът не трябва да се грижи за координацията или търсенето на специалист - при необходимост, колцентърът е на разположение денонощно, за да организира посещение на адреса.

Новата услуга се активира лесно от приложението на Yettel или на място в магазин на оператора. Абонаментът е на цена от 4.99 лв. на месец с ДДС за един адрес, като осигурява до четири заявки за съдействие годишно, всяка с лимит до 250 евро. Така при авария, като например повреда на ключалката или запушен канал, за клиента има предвидимост, тъй като разходите за посещение, труд и резервни части (до 25 евро) са включени в абонамента и може да бъде сигурен, че помощта ще дойде бързо. Едно от големите предимства на услугата е, че осигурява покритие в цялата страна, независимо къде се намира имотът. Клиентите могат да включат неограничен брой адреси - жилища или малки бизнес обекти, като всеки абонамент важи за един адрес.

Услугата се предоставя от AWP Austria GmbH, австрийско дружество, част от Allianz Worldwide Partners SAS Paris, специализирано да предоставя домашен асистанс, които изпращат професионалисти на място, за да се погрижат за възникнал проблем.

Повече информация за услугата клиентите могат да открият на сайта на оператора.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.