• 27 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8298
  •  GBP / BGN 2.3159
  •  CHF / BGN 2.0405
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 27°C

Атанас Зафиров се срещна с пострадали семейства от поредното наводнение в Котел

Атанас Зафиров се срещна с пострадали семейства от поредното наводнение в Котел

/КРОСС/ Водачът на листата на "БСП за България" в Сливен Атанас Зафиров се срещна с пострадали семейства от поредното наводнение в Котел. Само преди три месеца, Зафиров и кандидатът за народен представител от Котел Атанас Атанасов алармираха обществеността и институциите за опасността от приливна вълна, вследствие на непочистени дерета, запушени шахти и некачествено отводняване на улица „Иглика".
„Когато природата за първи път те удари, анализираш и вземаш мерки да не се повтори трагедията. Когато не си го направил и се повтори, се извиняваш на хората и отиваш лично да решиш проблема. Когато обаче, за трети път допуснеш подобно нещо, обяснението може да бъде само едно - престъпно нехайство и абдикация от елементарни обществени задължения. Общинската власт и кмета на града дължат отговор и посочване на виновниците за това поредно посегателство върху здравето, имуществото и психиката на засегнатите граждани! След изборите, БСП ще инициира проверки и контрол върху разходването на средствата за борба с подобни явления и ще настоява за най-строги наказания на виновните. Лично ще задам поредица от парламентарни въпроси до ресорните министри за този и подобни случаи в региона, за да стане ясно на обществото къде е заровен проблема, какви са начините за неговото решаване и кои са виновниците това да не е направено досега" - това обеща Зафиров на хората от квартал „Иглика" и заяви, че повече няма да има чадър над никакви длъжностни лица и институции!
„Наводненията се превърнаха в една от емблемите на модела ГЕРБ в цялата страна. Т.нар."компенсации" са подигравка с труда и живота на засегнатите граждани, а в същото време близки до ГЕРБ фирми се облагодетелстват от некачествените ремонти, които водят след себе си нови и нови такива. Порочният кръг може да бъде прекъснат само по един начин - промяна и ново управление, обърнато към нуждите на обикновения човек. "БСП за България" е носителят на това", завърши Зафиров.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.