• 19 Септ 2024 |
  •  USD / BGN 1.7532
  •  GBP / BGN 2.3297
  •  CHF / BGN 2.0675
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 18°C

Севина Хаджийска: Този закон ще забрани пропагандата и влиянието в тази насока

Севина Хаджийска: Този закон ще забрани пропагандата и влиянието в тази насока

/КРОСС/ Този закон ще забрани пропагандата и влиянието в тази насока. Повечето проекти на НПО-тата, които в момента протестират са маскирани под едни цели, но всъщност прокарват точно това. Например проект „Керинг", който е продължение на „Рейвис", който се изпълнява от две неправителствени организации, които са част от Националния съвет за закрила на детето към ДАЗД, които заедно с МОН не знаят, заяви Севина Хаджийска от Националната гражданска инициатива „Граждани в защита на семейството и детето".

Министерството на образованието се изказа против приемането на този закон категорично. Аз съм роден 1966 г., тръгвам 70-те години на училище нито е имало пропаганда, нито друго и въпреки това съм гей. Имах проблеми много дълго време в училище заради това, че никой не ми беше казал, че съществуват такива хора, отвърна ЛГБТИ активистът Виктор Лилов.

Нова телевизия, „Здравей, България"

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

С различната сексуална ориентация, като ви вродено по природа защо искате да го насаждате при нормалните. Не се налагайте и си живейте вашия живот и не се възмущавайте, че обществото не ви приема.

17.08.2024 10:25:56

Анонимен

Аз съм роден 1966 г., тръгвам 70-те години на училище нито е имало пропаганда, нито друго и въпреки това съм гей. Имах проблеми много дълго време в училище заради това, че никой не ми беше казал, че съществуват такива хора, отвърна ЛГБТИ активистът Виктор Лилов.Не, твоите проблеми са били, че си нямал гадже момченце като теб, понеже такива с отклонения от нормата ги е било страх да излязат на светло. И тогава имаше лекари сексолози, и училището от улицата ти е показало кой си, но , пак не си намерил мъж да те обича.Затова сега си ЛГБТИ активист, за да може такива като теб да са милиони, и като те изостави поредния ти мъж, веднага да се хвърлиш в скута на друг. Затова си активист , затова ти е страданието, че не можете да промиете мозъците на децата още от детската градина и те да са като вас!

16.08.2024 16:39:39

Мъж, който люби жени

Педераси и лесбийки да си се завират по дупките, все тая ми е за тях. Но да ми пропагандират при децата извращенията и ненормалностите си... Не, няма!!!

16.08.2024 11:25:34

Анонимен

Безумие е да се обявяваш срещу основни закон на природата за възпроизвеждане на живота, този на двата пола. Който е за отричането му ще доведе до затриване на всичко живо.

16.08.2024 10:44:38

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.