• 19 Септ 2024 |
  •  USD / BGN 1.7532
  •  GBP / BGN 2.3297
  •  CHF / BGN 2.0675
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 18°C

ПП внася проект за промяна на спорната „дефиниция” в Закона за предучилищното и училищното образование

ПП внася проект за промяна на спорната „дефиниция” в Закона за предучилищното и училищното образование

/КРОСС/ Още другата седмица ПП внася проект за промяна на спорната "дефиниция" в закона за предучилищното и училищното образование, съобщиха от партията.

"Пропаганда в българското училище няма. Тя беше забранена със закон и досега. Всяко съдържание, което стига до учениците, всеки учебник, всяко помагало или учебна програма минава през одобрение на Министерство на образованието и науката. Приетите поправки в закона за предучилищното и училищното образование се „борят" с несъществуващ проблем. Не просто, те насаждат огромен нов. Убедени сме, че не е работа на държавата да влиза в домовете на хората и да контролира личния им живот и поведение. Не може и държавата да определя кое е традиционно, и кое не - повече от 50% от българите живеят в семейни съюзи без брак, и отглеждат спокойно децата си. Те ли ще са следващите в списъци за хора, които имат "нетрадиционно съжителство"?", отбелязва от там.

В съобщението ПП отбелязва още, че:

"Днес преследваме 800 учители, утре може да са артисти заради ролите им, или журналисти заради това, че изразяват мнение, хора с небългарски имена или други религии. Единствените държави, в които моралът се прокарва чрез закон, са ислямските шериати с екстремистки Ислям. Едва ли има смисъл да се правим, че не разбираме за какво става дума. Законопроектът за наказания срещу учителите, този за чуждестранните агенти и списъците днес ясно показват посоката. Системни усилия за още едно остро разделение на българското общество заради измислени заплахи. Скривайки по този начин много по-големи и реални проблеми, по които би трябвало да работим заедно от всички партии. За децата и младежите - борбата с разпространението на наркотиците, агресията и тормоза в училище. Още другата седмица ще внесем поправка в закона да отменим "нетрадиционата" дефиниция която реално започна този опасен процес към фашизма в България. С действия в парламента , не само с постове, ще противодействаме на черните списъци към българските учители".

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

За пореден път се убеждавам какви антибългари има в парламента!

23.08.2024 14:24:40

Анонимен

Що го не духате бе педерасти. Не държавата, а обществото определя морала на членовете си като приемлив или неприемлив. Многообразието може да съществува единствено в рамките на полезното и приетото в обществото. Законите определят тези рамки. И няма смисъл да бъркате понятията. Почти никой не предследва хората с непривични имена. Никой не преследва хората от различна религия. Обществото пресича дейността на опасните за собственото си правилно развитие. Не знам статистиката за хората живеещи без брак, ама знам, че това е стъпка ( далече не единствената) в намаляването ролята на семейството и причина за огромния брой деца живеещи в непълни семейства. Що се отнася до чуждите агенти е разбираем страхът ви. Вие всичките се храните от грантове на Държавния департамент, а е казано, че който плаща, той поръчва музиката. То затова все свирите фалшиво, щатски мелодии.

23.08.2024 08:54:35

Анонимен

От Пропаднали Педераси какво нормално да чакаш

23.08.2024 08:38:18

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.