• 23 Окт 2024 |
  •  USD / BGN 1.8074
  •  GBP / BGN 2.3468
  •  CHF / BGN 2.0885
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 0°C

Бързо зареждане с до 400 кВт в Porsche Lounge

Бързо зареждане с до 400 кВт в Porsche Lounge

/КРОСС/ Porsche разширява собствената си мрежа за бързо зареждане - след Бинген ам Рейн, Естенфелд близо до Вюрцбург и Коблах в Австрия, четвъртият салон за зареждане на Porsche започна работа в Инголщад. На територията на Porsche Center има четири DC станции за бързо зареждане с до 400 кВт зарядна мощност и четири AC точки за зареждане с 22 кВт.

Максималният капацитет на зареждане на станциите за бързо зареждане на съществуващите три салона също беше увеличен от 300 на 400 кВт. В допълнение към тази много висока производителност на зареждане, предимствата на салоните за зареждане на Porsche включват приятната атмосфера и централната обработка на разходите за зареждане чрез услугата за зареждане на Porsche.

Разположен директно на важната връзка север-юг A9 на територията на Porsche Center Ingolstadt, всички електрически и plug-in хибридни модели вече могат да се зареждат денонощно в четирите мощни зарядни устройства на Porsche Charging Lounge Ingolstadt. Производителят на спортни автомобили зарежда в салоните си със сертифицирано зелено електричество.

За да се осигури приятен престой, зоната за отдих в Инголщат разполага с модерно оборудвани санитарни помещения, както и добре заредена селекция от безалкохолни напитки и закуски. Предлагат се също аналогови и цифрови медии, както и високопроизводителна WLAN. Салоните за зареждане на Porsche се показват в навигационната система и приложението „My Porsche".

Таксуването след спиране на зареждането се извършва централно чрез услугата за зареждане на Porsche. При 39 цента за киловатчас, разходите за зареждане са на същото достъпно ниво като всички останали станции за бързо зареждане в мрежата на Porsche. Изисква се Porsche ID за достъп до станциите за зареждане и зоната за отдих свързан с превозното средство. Ако регистрационният номер е свързан и с Porsche ID, бариерата се отваря автоматично чрез разпознаване на регистрационен номер.

„Услугата за зареждане на Porsche" предоставя достъп до глобални точки за зареждане от различни доставчици. В момента има почти 700 000 точки за зареждане в 24 държави, свързани в Европа. Те включват около 45 000 точки за зареждане с до 150 кВт и 30 000 с по-висока мощност на зареждане.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.